Hoveraid

Hoveraid maakt gebruik van technische middelen die het mogelijk maken naar ontoegankelijke gebieden in de wereld te gaan, met name in Madagaskar
Onze teams zijn bekwaam en gebruiken 4X4, hovercrafts en vliegtuigen

 

Hovercrafts zijn geweldige voertuigen, maar het zijn geen wondervoertuigen!

Er zijn eigenlijk maar een paar gebieden in de wereld waar hovercrafts het juiste voertuig zijn om te gebruiken, maar in die gebieden – waar wereldwijd 30 tot 50 miljoen mensen wonen – zijn ze precies het juiste voertuig. En tijdens of na overstromingen komen ze echt tot hun recht.

Als je een vrachtwagen kunt gebruiken, vinden wij dat je een vrachtwagen moet gebruiken. Als je een boot kunt gebruiken, gebruik dan een boot. …..of een quad, of een fiets, of een muilezel, of een ossenkar. Als je er op die manieren niet kunt komen, dan zou een hovercraft wel eens de oplossing kunnen zijn.

In ondiepe rivieren in Madagascar, met riet gevulde moerassen in Papoea-Nieuw-Guinea, door cyclonen verwoeste gemeenschappen bedolven onder modder in Mozambique, of onbevaarbare rivieren bezaaid met stroomversnellingen in Tibet, Nepal, Zambia, Peru of Nicaragua, zijn hovercrafts thuis en kunnen ze vrij hun werk doen.

 

Hoveraid gaat naar afgelegen gebieden met MAF Missie vliegkampschip